Wist je dat...

... er twee verschillende revues per jaar gespeeld worden? In november en in maart. (Ook met Lewie, Marie-Jeanne, Mirjam, Filip en Guy en twee andere acteurs.) Meer info? Spreek Mirjam aan of revuegroep.hmhl@telenet.be of 0497 85 11 74

... je de auto´s van de revueleden kunt herkennen op straat, omdat zij op hun achterruit een sticker hebben met www.derevue.be Let er maar eens op!

... Marcel na vele jaren de leiding over de revuebar doorgegeven heeft aan Jeannine en Theo. En dat zij dat met veel plezier en vlotheid doen? Iedereen werkt graag met hen.

... tijdens de eerste dag van de voorverkoop al 3/4 van alle kaartjes wordt verkocht?

... de kledij van Lewie meestal gekocht is, maar verschillende jassen, broeken, kostuums door Remi’s vrouw Marie-Jeanne zelf gemaakt worden? Die is van opleiding immers naaister.

... het zaalpersoneel allemaal dezelfde hemden dragen?

... we sinds enkele jaren met een nieuwe decortechniek werken? Na het schilderwerk en de stickers zijn we overgeschakeld op doeken.

... je pruiken het beste op een glazen bokaal kan zetten, zodat ze losjes komen te zitten en zeker niet platgedrukt worden? Na de revue worden alle pruiken mooi opgeborgen.

... Chantal eigenlijk van Aalst afkomstig is, maar het Looise dialect perfect beheerst? Haar vader is immers Hulstenaar van geboorte.

... we in 5 jaar tijd de voorstellingen hebben moeten optrekken van 6 naar 9 dankzij het grote succes?