Interview met Filip

Woonplaats: Looi

Beroep: Zelfstandig Crelan-agent in de kantoren in Ham-Tessenderlo-Engsbergen

Verjaardag: 18 april
Sinds wanneer bij DE REVUE: Sinds 1994 als decorbouwer en sinds 2006 als acteur.

Familie bij DE REVUE: Mijn ouders (Roger Aerts en Simonne van Moll), mijn vrouw Mirjam en mijn schoonfamilie.

Vast ritueel voor iedere revue: Tekst diagonaal doornemen en een goei pint.

Blooper: Toen ik nog als decorman hielp, moest ik op het laatste moment nog een stekker insteken van het decor en op dat moment ging het doek net open. 🙂

Bezigheden buiten DE REVUE: Gitaar spelen bij “De Vijzen”

Wat is het mooiste moment in 50 revues: Het is niet meteen het “mooiste”, maar wel iets wat mij altijd zal bijblijven. Ik moest een scène spelen op blote voeten en net voordat ik op moest viel de loop van een jachtgeweer (rekwisiet uit dezelfde revue) op mijn teen. Maar natuurlijk geen tijd om te jammeren en te verzorgen. Hup, het podium op. Het heeft wel meer dan een half jaar geduurd vooraleer die teennagel opnieuw volgroeid was.