Interview met Marie-Jeanne

Woonplaats: Looi

Beroep: poetsvrouw

Verjaardag: 20 augustus

Sinds wanneer bij DE REVUE: sinds 1986

Familie bij DE REVUE: mijn man, dochter en schoonzoon, mijn schoonbroer en -zus en mijn zus Rita Nuyts.

Vast ritueel voor iedere revue: een kaarsje laten branden

Blooper: Enkele jaren geleden moest ik een pruik dragen met krulspelden in. Door te bewegen kwamen er een paar spelden los en die vielen op de grond. Ik voelde dat ik op iets stond, maar wist niet wat. Die speld heeft het hele bedrijf gerold van de ene kant van het podium naar de andere kant. Er liep altijd wel iemand op. 🙂

Bezigheden buiten DE REVUE: autozoektochten in de Westhoek, een filmpje kijken, eens lekker gaan eten …

Wat is het mooiste moment in 50 revues: Enkele jaren geleden had ik de slappe lach op scène. Ik moest nog maar naar Rita kijken of ik schoot al opnieuw in de lach. Ik heb toen bijna in mijn broek geplast van het lachen.